ОСТАННІ НОВИНИ

Соціалісти Львівщини й надалі співпрацюватимуть з керівництвом ЛОДА та об`єднанням „Сила народу“

|

Соціалісти Львівщини заявляють, що вони і надалі будуть співпрацювати з керівництвом Львівської ОДА та об`єднанням „Сила народу“.

Про це йдеться у рішення пленуму Львівського обласного комітету СПУ, яке було прийняте сьогодні.

У рішенні, зокрема, зазначається: „Соціалісти Львівщини заявляють, що вони і надалі будуть співпрацювати з керівництвом Львівської ОДА та райдержадміністраціями, з об`єднанням „Сила народу“. Бо тільки в єдності ми зможемо подолати корупцію, „кучмізм“, хабарництво та оновити Україну”.

львівські соціалісти водночас заявили про готовність до діалогу з різними політичними партіями та організаціями Львівщини і виступили проти конфронтації.

Вони при цьому висловили обурення тим, що „незважаючи на гасло „Новій владі – нові обличчя“ керівників деяких політичних партій та організацій правого спрямування Львівщини роблять все для того, щоб дискредитувати СПУ і не дати можливості її представникам для входження в органи місцевого самоврядування, чим порушують угоду між Президентом України Віктором Ющенком, прем`єром Юлією Тимошенко та Головою СПУ Олександром Морозом”.

„Ми вважаємо, що нове керівництво області, міст і районів, силових структур, прокуратури та судів повинні спільно з політичними партіями та організаціями, які входять в коаліцію „Сила народу“, повести рішучу боротьбу з корупцією, хабарництвом, пияцтвом, шахрайством, кумівством, непрофесіоналізмом, лобіюванням родинних кланів, а також повернення до влади тих, хто прислуговував режиму Л. Кучми, бандократії, займався фальсифікуванням в ході президентської виборчої кампанії 2004 року”, ― наголошено у рішенні.

Соціалісти бачать свою головну мету у підготовці до виборів в Верховну Раду України та органи місцевого самоврядування 2006 року, на яких боротимуться за „гідне представництво в органи місцевого самоврядування соціалістів Львівщини”.

З метою взаємодії та співпраці з політичними союзниками з лівоцентристського блоку та коаліції „Сила народу у березні соціалісти будуть ініціювати створення на рівні області та районів Львівщини політичної ради з числа керівників відповідних політичних партій для забезпечення їхнього пропорційного представництва в структурах виконавчої влади та для організації політичної підтримки владних рішень, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *