ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго“ просить захисту у влади та силових структур

|

Правління ВАТ „Львівобленерго“ надіслало відкритого листа до голови ЛОДА Петра Олійника, прокурора області, начальника УСБУ та начальника УМВСУ уЛьвівській області, у якому висловлюють свою стурбованість з огляду на ситуацію, що склалася минулими днями довокла копаній „Полтаваобленерго“ та „Прикарпаттяобленерго“. Правління та трудовий колектив компанії вважають, що наступними у цій череді буде саме „Львівобленерго“ і просять захистити їх від незаконних посягань. Подаємо текест листа:

“Голові Львівської обласної державної адміністрації

п. П. Олійнику

Прокурору Львівської област

п. Є. Блажівському

Начальнику УСБУ

у Львівській області

п. В. Хімею

Начальнику УМВСУ

у Львівській області

п. Б. Шкараді

Відкритий лист – звернення

трудового колективу, профспілок, Правління ВАТ “Львівобленерго”

Авторитетно заявляємо, що наш колектив упродовж останніх років працює винятково на цілодобове та надійне забезпечення потреб кожного споживача електроенергією. Причому дбаємо ми і про безпеку наших споживачів та збереження навколишнього середовища. Та й за базовими економічними показниками наше Товариство є одним із найкращих в Україні.

Під час минулої виборчої кампанії, незважаючи на величезні зусилля колишніх урядовців Києва використати нас у брудних виборчих технологіях на користь провладного кандидата, ми вистояли, виконуючи свою професійну щоденну роботу. Більше того, уповноважені працівники нашого підприємства брали активну участь у відомих подіях, що відбувалися на Майдані Незалежності, сприяли таким чином утвердженню демократичних принципів побудови українського суспільства.

З тривогою і занепокоєнням спостерігаємо за подіями, які відбуваються у наших сусідів у ВАТ “Прикарпаттяобленерго” (м. Івано-Франківськ), де невідомі озброєні особи зухвало та цинічно захоплюють центральний офіс енергетичної компанії, порушуючи при цьому права звичайних акціонерів, провокуючи ризик у системі безпеки енергозабезпечення регіону.

Ми впевнені, що ця, без сумніву, організована провокація, замовлена з боку вищих урядовців на користь дуже відомого громадськості олігарха і що наступним об’єктом психологічного та фізичного тиску може стати наша компанія ВАТ “Львівобленерго”.

Шановні керівники області !

Ми переконливо звертаємось до Вас із проханням захистити наші законні права та інтереси акціонерів і трудового колективу. Ми щиро віримо у те, що український народ за результатами президентських виборів нарешті отримав довгоочікувану європейську та демократичну владу. Ми хочемо жити і працювати в такій Україні, де не тільки гарантовані, а й захищені права її громадян, де панують здоровий глузд, висока мораль та реалізовується на ділі верховенство Закону !

Правління ВАТ “Львівобленерго”

Трудовий колектив

Профспілка енергетиків“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *