Політики Львівщини та Донбасу наводять мости

|

Лідер Партії державного нейтралітету України Володимир Зубанов та голова Львівської обласної організації Народного руху України Ярослав Кендзьор створили благодійний Фонд „Схід-Захід“, – повідомили Західну інформаційну корпорацію в прес-службі голови Партії державного нейтралітету України Володимира Зубанова.

„Метою новоствореного Фонду є розширення та поглиблення дружніх зв’язків між східними та західними регіонами України. У плани Фонду входить проведення телемостів з актуальних питань, надання допомоги при укладенні договорів про спільну діяльність між навчальними та культурними закладами, громадськими спілками, проведення спільних бізнес-проектів, розвиток міжрегіонального туризму, організація обміну між молодіжними та студентськими товариствами, колективами художньої самодіяльності, проведення спільних „круглих столів“ та прес-конференцій“, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у структурі передбачено створення ради Фонду, до якої будуть входити авторитетні регіональні представники культурних, освітніх, громадських організацій та бізнес-структур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *