ОСТАННІ НОВИНИ

Крайові рухівці проти входження у нову пропрезидентську партію

|

Більшість крайових осередків НРУ висловилися проти входження у нову пропрезидентську партію. Про це повідомив заступник голови НРУ Василь Куйбіда. „Окрім, здається, однієї чи двох організацій решта крайових організацій, а у нас вони діють у всіх областях України, висловилися за те, щоб іти на вибори 2006 року самостійно або йти в блоці, але проти вступу в нову партію”, ― сказав Василь Куйбіда.

Василь Куйбіда зазначив, що у всіх крайових організаціях відбулося широке обговорення декларації президента Ющенка про створення нової пропрезидентської партії, до якого були залучені всі члени партії. Це питання також обговорювалося на засіданні Політради НРУ. Проте остаточне рішення буде прийнято на з’їзді НРУ, який відбудеться 19 лютого при розгляді питання „Про участь НРУ у виборах 2006 року”.

Як повідомляло агентство, 5 лютого Львівська крайова організація НРУ прийняла рішення направити Президенту України Віктору Ющенку звернення про готовність вступити до нової пропрезидентської партії. Таке рішення було прийняте сьогодні делегатами ХХІІІ звітно-виборної конференції ЛКО НРУ. „За” це рішення проголосували 216 осіб, „проти” – 6, „утримались” – 7.

Президент України Віктор Ющенко звернувся до політиків з пропозицією створити єдину народну партію „Наша Україна”, яка б підтримала дії народного президента та уряду, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *