ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філія ВАТ “Укртелеком” надала послуг на 184 мільйони гривень

|

За минулий рік Львівська філія ВАТ „Укртелеком” надала послуг зв’язку на 184,8 мльйона гривень, що більше в порівнянні з 2003 роком на 4,4%. Саме така цифра прозвучала на засіданні Ради філії, яке відбувалося 15-го лютого, – повідомляє прес-служба ВАТ „Укртелеком”.

Найбільші темпи росту доходів у філії від комп’ютерного зв’язку. А відтак ця галузь і надалі буде однією з перспективних для вкладання інвестицій.

Крім того, за 2004 рік кількість клієнтів Інтернет збільшилась на 1 тисячу 477 осіб і станом на перше січня цього року становить 4 тисячі 449 користувачів. На сьогодні по Львівській області працює 22 вузли Інтернет, 11 пунктів колективного користування. Введено в експлуатацію 17 нових вузлів Frame Relay.

Минулоріч також збільшилась кількість цифрових каналів на 26 тисяч 168 відносно початку року за рахунок введення нових систем передачі, із них у м. Львові проведено розширення STM-16 (транспортного кільця) – 23760 каналів.

Значну увагу Львівська дирекція ВАТ “Укртелеком” приділяє галузі будівництва, а саме розширенню та реконструкції об’єктів зв’язку. Тож, у 2004 році було введено в експлуатацію АТС загальною ємністю 16 тисяч 991номерів, в тому числі у сільській місцевості 5 тисяч 743 номери. У Львові успішно завершено будівництво об’єкту опорно-транзитної станції загальною абонентською ємністю з функцією АМТС на 10 тисяч 542 портів з’єднувальних ліній та транспортне кільце в місті Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *