ОСТАННІ НОВИНИ

Два львівських ректори посварилися через політику

|

Сьогодні самоліквідувалася Личаківська районна організація Народної партії України. Рішення було прийнято у актовій залі Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С.Гжицького. Личаківська районна організація Народної партії України повністю складалася з професорсько-викладацького складу Львівської національної академії ветеринарної медицини ім.С.Гжицького та студентів цього ВНЗ.

На час прийняття рішення голова Личаківської РО НПУ, завідував кафедри менеджменту та інформатики Львівської національної академії ветеринарної медицини ім.С.Гжицького Роман Кухар підписав близько 70 заяв на вихід із партії. За його словами, ще сьогодні, 15 лютого, з партії вийдуть усі 117 членів Личаківської районної організація НПУ.

„Народна партія України, як політичний суб’єкт, не існує“, – заявив кореспонденту Західної інформаційної корпорації екс-член НПУ, ректор Львівської національної академії ветеринарної медицини ім.С.Гжицького Роман Кравців. „У зв’язку з тим, що я не поділяю позицій керівництва НПУ щодо підтримки провладного кандидата на президентських виборах в Україні та відсутністю роз’яснень щодо трансформації назви партії, заявляю про свій вихід з її лав“, – йдеться у заяві Романа Кравціва.

„Партія була аграрною, потім – народною аграрною, а потім взагалі слово „аграрна“ зникло. Питання в партії вирішувалися кулуарно, не радилися з членами партії. Ще рік тому, коли головою партії став Іван Кириленко, ми зрозуміли, що нам не по дорозі“, – наголосив Роман Кравців.

За його словами, актив Личаківської районної організації Народної партії України, котрий сьогодні, 15 лютого, прийняв рішення про самоліквідацію первинного партійного осередку, працюватиме „з блоком чи партією під керівництвом Віктора Ющенка“.

У свою чергу, голова ЛОО НПУ Володимир Снітинський заявив: „Личаківської районної організації Народної партії України не існувало і не існує. Роман Кравців каже бздури, як завше. У Львівській області зареєстровано 20 районних організацій, Львівська міська та ще 6 міських (Червоноград, Самбір і так далі) організацій НПУ“, – наголосив Володимир Снітинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *