ОСТАННІ НОВИНИ

Львів у цьому році збудує 160 тисяч квадратних метрів житла

|

Цьогоріч міська влада планує здати в експлуатцію 160 тисяч квадратних метрів житлової площі, – повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції заступник міського голови з містобудування та землеустрою Василь Лозинський.

Основні об’єкти, на яких здійснюватиметься житлове будівництво, розміщені в районі проспекту В.Чорновола. А також в цьому році міська влада запланувала завершити будівництво в мікрорайоні Сихів. „Там залишаться лише вільні земельні ділянки під будівництво об’єктів соціально-громадського призначеня”,– додав пан Лозинський. Нагадаємо, торік в експлуатацію у Львові ввели близько 128 тисяч квадратних метрів житлової площі.

Окрім того, за словами В.Лозинського, цьогоріч місто освоюватиме нові земельні ділянки. Геолого-розвідувальні роботи проводитимуть у Північному районі Львова, у мікрорайонах Лисиничі та Рясне, а також у районі Варшавської та Підголоска.

Усі підрядники, які здійснюватимуть будівництво у 2005 році, є львівськими. Проте, за інформацією Василя Лозинського, окремі компанії уже почали відмовлятися від низки робіт, оскільки вважають їх заскладними. Відтак чиновник не виключає можливості долучення на ринок львівського будівництва й інших будівельних компаній.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *