ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрилися виставки „ПродЕкспо” та „Світ упаковки”

|

Виставки-ярмарки „ПродЕкспо“ та „Світ упаковки“ відкрилися сьогодні у палаці спорту „Україна“. Ці виставки традиційно відкривають виставковий сезон „Галицьких експозицій“ у Львові.

„ПродЕкспо“ відбувається у Львові уже тринадцятий рік поспіль. Як зазначив президент АТ „Гал-ЕКСПО“ Генадій Кройчек, за цей час виставка набула своїх старожилів: фірми РОСС, „Термопак“ та Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат експонують свої вибори вдесяте.

Окрім них на виставці представлено вироби близька 70 підприємств та фірм. Більшість з них – вітчизняні товаровиробники з 12 областей України та АР Крим. Представлені на виставці також польські фірми.

Виробники Львівщини представлені такими фірмами, як корпорація „ЕкоЛан“, „Ольвія-Віта“, Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат та інші. Крім того, цілий ряд підприємств з України та з-за кордону представляють своє обладнання джля пекарського та кондитерського виробництва.

Генадій Кройчек зауважив, що в останні роки спостерігається стала тенденція до збільшення кількості власне товаровиробників, особливо тих, що виготовляють обладнання для харчової промисловості. Також збільшується кількість місцевих підприємств, натомість зменшилась кількість фірм з-за кордону. Г.Кройчек висловив обережну надію, що закордонний бізнес може повернутись на виставки „Галицьких інвестицій“, однак для цього їх рейтинг має хоча б наблизитися, скажімо, до популярності Познанського ярмарку у Польщі.

Виставки „ПродЕкспо“ та „Світ упаковки“ триватимуть до 17 лютого. У їх програмі передбачена дегустація виробів учасників виставки, майстер-класи, нагородження фіналістів Всеукраїнського конкурсу якості „100 кращих товарів України-2004“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *