ОСТАННІ НОВИНИ

Рішення Брюховицької селищної ради про передачу в оренду приватним фірмам реліктових лісів визнано незаконними

|

Учора після майже тригодинного судового засідання та ще години, проведеної у нарадчій кімнаті, суддя Шевченківського районного суду Валентина Свірідова виголосила рішення у справі за позовом Міжрегіональної природоохоронної прокуратури до Брюховицької селищної ради щодо відміни рішень останньої про передачу в оренду приватним фірмам ТзОВ „Новобуддизайн“ та ПП „Буддизайн“ частини реліктового Брюховицького лісу. Суд постановив визнати рішення Брюховицької селищної ради незаконними – повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Під час засідання суддя В.Свірідова відмовила в клопотанні про залучення до розгляду справи як третьої сторони на боці відповідача представника фірм ТзОВ „Новобуддизайн“ та ПП „Буддизайн“ (спірні земельні ділянки перебувають в оренді зазначених фірм). Присутній на засіданні представник Брюховицької селищної ради юрист Юрій Попко не зміг дати відповіді судді про те, хто саме і коли скеровував до Брюховицької селищної ради заяву про вилучення цих лісів. Зважаючи на те, що сама селищна рада не надала суду зазначених документів (попри чотири клопотання судді), – суд відмовив представникам селищної ради у подальшому відкладенні слухання справи.

Відтак, суд ухвалив визнати рішення Брюховицької селищної ради від 11 та 18 березня 2004 року про передачу частини реліктових Брюховицьких лісів в оренду приватним фірмам незаконними. Подати апеляцію на рішення Шевченківського районного суду Брюховицька селищна рада може впродовж місяця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *