ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Сендак - член оргкомітету всеукраїнського з’їзду рад

|

Сьогодні під керівництвом голови Верховної Ради України Володимира Литвина відбулось засідання консультативно-дорадчої групи з питань місцевого самоврядування. Участь в засіданні взяв і голова Львівської обласної ради Михайло Сендак – повідомляє прес-служба облради.

„Порядок денний засідання складався з трьох питань. Найперше йшлося про проведення Всеукраїнського з’їзду рад, який орієнтовно пройде у другій половині квітня в Києві. 1300 делегатів візьме участь в роботі з’їзду. Вже сформовано оргкомітет, який займатиметься підготовкою з’їзду. До оргкомітету увійшло 15 людей, посеред них п’ять голів обласних рад. Зокрема, і голова Львівської обласної ради“, – повідомив Михайло Сендак.

Окрім того, на засіданні консультативно-дорадчої групи розглядали пропозиції до проекту Закону України про внесення змін до Конституції України щодо вдосконалення системи місцевого самоврядування, було обговорено пропозиції щодо концептуальних змін до Закону України про вибори депутатів Верховної Ради України, обласних, міських та селищних рад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *