ОСТАННІ НОВИНИ

Президентом Національної телекомпанії таки стане львів`янин

|

Народний депутат, член фракції “Наша Україна” Тарас Стецьків отримав офіційну пропозицію очолити Національну телекомпанію України. Про це він повідомив в інтерв’ю „proUA“. Стецьків зазначив, що не відкидає можливості прийняти цю пропозицію. За його словами, він взяв дві доби для роздумів, щоб, по–перше, вияснити для себе реальний стан справ у телекомпанії і зрозуміти, чи зможе він там принести користь.

“Друге, що мені треба, так це певні повноваження від Президента України щодо того, наскільки радикально я можу провести реорганізацію цього каналу, якщо я погоджуся на цю пропозицію”, – сказав він.

Стецьків зазначив, що ставляться два ключових завдання – реорганізація самого каналу, “який є нікудишнім”, і проведення “Євробачення”, яке “у нас реально на грані зриву”. “Янукович, як прем’єр, цим не займався, а потім була “помаранчева революція”, відповідно, було не до того. Тепер у нас є лише три місяці і повно роботи”, – сказав народний депутат.

Як повідомлялося, віце-прем’єр з гуманітарної політики Микола Томенко виступив з ініціативою, щоб президентом НТКУ став Тарас Стецьків, віце-президентом з питань менеджерських і інших речей – Олександр Ткаченко, а віце-президентом і інформаційним шеф-редактором Андрій Шевченко.

Раніше повідомлялося, що шанси очолоти НТКУ має інший львів`янин, Володимир Кметик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *