ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Костенко претендує на посаду першого заступника Литвина

|

Лідер Української народної партії Юрій Костенко претендує на посаду першого заступника Голови Верховної Ради України, повідомив учора під час звітно-виборної конференції Львівської організації УНП її керівник Олекса Гудима. За його словами, помаранчеву революцію слід перенести із Майдану у стіни Верховної Ради та провести у керівництво парламенту відповідних людей.

Водночас, О.Гудима зазначив, що ще один член УНП претендує на посаду голови бюджетного коміету ВРУ – це Валерій Асадчев, якого раніше називали одним із ймовірних претендентів на посаду голови Полтавської обласної адміністрації.

Крім того, під час конференції виявилося, що на рівні області кадрові амбіції УНП будуть переважно задоволені. Як повідомив голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник, представники УНП точно керуватимуть у п’яти районах області, а ще у двох районах – це під питанням. Крім того, учора ж пан Олійник запропонував призначити на посаду начальника головного управління соціального захисту ЛОДА ще одну членкиню УНП Ларису Федорів. Він також зазначив, що сьогодні, у понеділок, юуде вирішуватися й доля інших представників УНП, що претендують на посади у керівників управлінь в обласній владі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *