ОСТАННІ НОВИНИ

„Рух хоче монополізувати право на призначення в області”– Юрій Шухевич

|

На Львівщині регіональна влада ігнорує не лише думки громадськості, але й облради, натомість – ЛОО НРУ практично хоче монополізувати серед своїх союзників право на призначення на керівні посади – заявив під час сьогоднішньої прес-конференції голова ПО „Галицький вибір”, член Громадської ради Юрій Шухевич. А Кендзьор, на його думку, присвоїв собі у цьому статус комісара, хоча й не має жодного права диктувати свої умови.

„Кендзьор виступив проти мене і проти Держка, бо ми завжди були за відкритість, а вони хочуть ділити посади по кабінетах” – наголосив Шухевич. Він також нагадав Кендзьорові і виступи проти унсовців, і підтримку влади Кучми. „Я ввважаю, що ця людина не має морального права диктувати свої умови – у думках він так і залишився кучмістом, зокрема, за своїми вчинками”. Ю. Шухевич водночас висловив жаль з приводу того, що голова ЛОДА Петро Олійник піддається впливові Кендзьора і взагалі, що йому доводиться працювати з такими людьми.

До речі, у цьому корнтексті Ю. Шухевич згадав і те, що один із заступників голови ЛОДА Я. Пітко представник Руху і що він „колись був за Кучму”. Не зважаючи на свою попередню обіцянку незабаром назвати, хто і як отримував посади, хто їх купляв, Шухевич наразі називати прізвища не вважає за потрібне, оскільки хоче дочекатися, коли буде призначено всіх заступників голови ЛОДА, голів та заступників районних організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *