ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник все ще чекає на приїзд Ющенка

|

„На даний час дата візиту президента Віктора Ющенка до Львова залишається невідомою. Попередньо планувалося, що голову Львівської ОДА представлятиме О.Зінченко. Однак, В.Ющенко повідомив, що має намір особисто представити Петра Олійника на цій посаді і планує приїхати з візитом у Львів 10 – 11 лютого. На цей час ми ще не маємо остаточної інформації про те, чи приїде завтра Віктор Ющенко. Цю інформацію ми матимемо сьогодні близько 18-ї години. Не виключено, що візит Президента у Львів відбудеться завтра або ж буде перенесено на початок наступного тижня“, — повідомила кореспонденту Західної інформаційної корпорації прес-секретар голови Львівської ОДА Петра Олійника Іванка Попович.

Разом з Президентом України очікується приїзд до Львова Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

„Щодо представлення нового начальника УМВСУ у Львівській області, то поки що однозначно це питання не вирішено. Кандидатура головного міліціонера області остаточно не узгоджена“, — зазначила І.Попович.

Поінформовані джерела у правоохоронних органах стверджують, що представлення нового керівника УМВСУ у Львівській області відбудеться в той же день, що і голови ОДА. За інформацією джерел, обласну міліцію очолить вихідець з Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *