ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано зловмисників, які грабували у ліфтах

|

Правоохоронці затримали злочинну парочку – 20-річного молодика та його подругу, що грабували львів’ян у ліфтах у вечірній час. Відомо, що злочинці скоїли шість розбоїв у Личаківському районі Львова та три – у Сихівському масиві. Ймовірно, що це далеко не повний перелік їх злочинів. Зараз правоохоронці розшукують тих, хто, ставши жертвою зловмисників, все ж не заявив про це міліції, – повідомила Західну інформаційну корпорацію старший інспектор ЦГЗ УМВСУ у Львівській області Галина Лучків.

Потенційну жертву грабіжники вистежували на вулиці, прямували за нею до під’їзду та заходили у ліфт. Коли двері зачинялися, чоловік непомітно натискав на кнопку „Стоп“ і, відтіснивши потерпілу у кут, погрожував їй пістолетом, вимагаючи віддати коштовності та гроші. Його спільниця погрожувала газовим балончиком або ножем.

Одна з перших жертв нападників звернулася за допомогою до правоохоронців у середині січня. Через декілька днів працівники Личаківського райвідділу міліції Львова зафіксували ще один напад у ліфті. Черговий розбій було скоєно у районі вулиці Лисинецької. Аби встановити та затримати зловмисників, правоохоронцям довелося працювати у посиленому режимі: спеціально створені групи ретельно відпрацьовували район, у якому діяли нападники. За словами заступника начальника Личаківського райвідділу міліції міста Львова Андрія Тирпака, при затриманні злочинці чинили опір. У чоловіка на поясі під курткою був пістолет та викидний ніж, проте скористатися ними він не встиг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *