ОСТАННІ НОВИНИ

Убито сина Хом’яка

|

У ніч з вівторка на середу біля власного помешкання на вулиці Драгоманова, 56 розстріляно львівського підприємця Андрія Хом’яка. Кілер дочекався, поки Андрій Анатолійович поставить автомобіль у гараж, включить сигналізацію і закриє автомобільне сховище. Після цього він наблизився до бізнесмена і впритул розстріляв його з пістолета системи ПСМ (із місця вбивства “опера” вилучили 5 гільз гільз і кулю). Скривавлене тіло пролежало на морозі цілу ніч, і виявили вбитого тільки зранку.

Як розповів кореспондентові „Ратуші“ заступник начальника УМВС у Львівській області з оперативної роботи полковник Цікало, вбитий того дня допізна сидів на роботі, потім відвіз співробітнцю на вулицю Володимира Великого і поїхав додому. Бізнесмен торгував автозапчастинами та автомобілями, мав у Львові на вулиці Джерельній станцію техобслуговування. Слідчі відпрацьовують одразу кілька мотивів убивства, про які пан Цікало, посилаючись на таємницю слідства, журналістів не інформував.

Розстріляний бізнесмен є сином колишнього начальника штабу УМВС у Львівській області Анатолія Хом’яка. У середині 90-х Андрій Хом’як (1968 року народження) був затриманий під час групового розбою. Озброєні “фінками” злочинці, яких “застукали” під час нападу на помешкання львів’ян, намагались чинити опір міліцейському патрулю, але один із міліціонерів гумовим кийком відбив цю атаку (під час скоєння злочину нападники жорстоко катували жінку, вимагаючи гроші). Втікаючи від правоохоронців, Андрій Хом’як вистрибнув через вікно із третього поверху, зламав ногу і був затриманий водієм міліцейського “уазика”. Невдовзі взяли його подільника. Однак львівські бандити впевнені, що подільник Андрія — Ярослав “усе взяв на себе”, і Андрій Хом’як за ґратами майже не перебував.

Батько вбитого підприємця вже давно відійшов від правоохоронної діяльності і тепер надає нотаріальні послуги…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *