„Львівтеплоенерго”, „Енергію” та „Енергоінвест” чекає незалежний аудит

|

Депутати міськради вирішили внести зміни до міського бюджету Львова на 2005 рік та виділити кошти на проведення незалежного аудиту „Львівтеплоенерго”, ТзОВ „Енергія” та ТОВ „Енергоінвест”. Діяльність саме цих підприємств стала предметом палких дискусій на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради.

Крім того, 46-ма голосами народні обранці вирішили скерувати справу до прокурора міста, який у свою чергу має вивчити питання та доповісти на найближчому пленарному засіданні ЛМР про законність створення „Енергії” і „Енергоінвесту”, а також про законність участі у них усіх засновників. Вивчати питання буде і комісія з законності міської ради.

Нагадаємо, восьмого лютого під час прес-конференції народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима заявив, що засновниками ТОВ „Компанія „Енергоінвест”, яке на території ТЕЦ-1 здійснює будівництво парогазової енергоустановки, виступили ТОВ „Бейлайн Україна (створена у свою чергу британською компанією „Bayline Investments Limited”), ТОВ „Галнафто-Інвест“ та фізичні особи – найближчі члени сімей керівників міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *