ОСТАННІ НОВИНИ

При розподілі посад у ЛОДА політичні домовленості не були дотримані – Тарас Стецьків

|

Голова ЛОО партії „Наша Україна” Тарас Стецьків стверджує, що при розподілі посад у Львівській ОДА політичні домовленості не були дотримані.

Тарас Стецьків завив, що оприлюднений Петром Олійником список заступників змусив засумніватися в тому, що принцип, який запропонував Президент України, дотримується на Львівщині. „Оприлюднені кандидатури заступників голови ОДА – це наслідок не політичних домовленостей і не політичних пропозицій, а наслідок персонального підбору виконавців, які, на думку голови ОДА, можуть з ним співпрацювати. Ми не заперечуємо права губернатора підбирати таку команду, яку він хоче. Але ми так само маємо право дати політичну оцінку такого підбору”, ― сказав він.

Крім того, пан Стецьків повідомив, що обласна організація партії „Наша Україна” подавала новопризначеному голові Львівської ОДА конкретні пропозиції щодо кандидатур заступників. „Посада заступника з економіки і фінансів була врахована, а посада з питань соціальної політики навіть не обговорювалась”, ― відзначив Тарас Стецьків.

На думку Тараса Стецьківа, неврахування інтересів та позицій суб’єктів політичного процесу на Львівщині, а також інтересів громадських організацій, може поставити владу в певний вакуум, повідомляє Контекст-медіа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *