ОСТАННІ НОВИНИ

Тарас Чорновіл співпрацюватиме з Януковичем

|

Народний депутат Тарас Чорновіл спростував інформацію, що з’явилася в ЗМІ, про те, що нібито він не працюватиме в команді Януковича.„Безумовно, я планую співробітничати з Віктором Януковичем, але зберігаю за собою право критично ставитися до деяких тактичних дій, які зараз відбуваються“, – наголосив Чорновіл. На його думку, затягування часу і тривале очікування рішення з’їзду Партії регіонів „достатньо небезпечне“.

Чорновіл пояснює це тим, що „Янукович є самодостатньою політичною фігурою“. „І не з’їзд повинен диктувати йому його політичну позицію, а він має всі підстави сьогодні диктувати ту позицію, яка є не його власною, а позицією багатьох мільйонів людей, що проголосували за нього“, – сказав Чорновіл і зазначив, що він „дійсно не розуміє вичікування, але не більше“.

Учора ввечері на „Українській правді“, з посиланнями на „5 канал“, з’явилася інформація такого змісту: „У вівторок в Києві Віктор Янукович провів засідання політвиконкому Партії регіонів. Янукович приїхав на засідання у супроводі машин з блималками. Судячи з кадрів репортажів, на зустріч прибула Раїса Богатирьова і В. Рибак.

За словами учасників засідання, „заздалегідь заявлене екс-прем’єром бажання перейти в жорстку опозицію стало слабкішим“. В той же час колишній глава штабу Януковича В`ячеслав (!!! – ред.) Чорновіл забрав зі штабу свої папери і вирішив зосередитися на парламенті. Як повідомив сам Чорновіл, він не „зрозумів ні майбутніх планів, ні колишнього патрона“.

Коментуючи цю інформацію, Тарас Чорновіл наголосив: „Ця фраза – якраз той випадок, коли формально вірно, а у принципі – значення протилежне. Тобто фраза фактично висмикнута з контексту достатньо великої і тривалої розмови. Я навіть не пригадую, хто є першоджерелом, оскільки ця інформація вже розповсюдилася по багатьох сайтах“, – сказав Чорновіл. повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *