ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк відкидає звинувачення в корупції

|

Міський голова Львова Любомир Буняк відкидає звинувачення в корупції і не збирається йти у відставку, як того вимагає народний депутат України Олекса Гудима. Про це міський голова повідомив сьогодні під час прес-конференції у Ратуші. “Моя теща справді є одним із засновників цього підприємства, але це не є ніяким порушенням закону” – сказав Л.Буняк.

За словами міського голови Львова, він не розуміє суті звинувачень з боку народного депутата. Л.Буняк каже, що підприємство “Енергоінвест” створене і зареєстроване у відповідності до чинного законодавства, і ніякого комунального майна йому не передавали. Що ж стосуєтсья розташування на ТЕЦ-1, то фірма платить за оренду, які і багато інших підприємств. “Якщо я міський голова, то що, мої родичі мають бути бомжами?” – поставив зовсім не риторичне питання Л. Буняк. За його словами, фірму, де працює його син пів року перевіряли розмаїті інстанції, а фірму дружини перевіряють уже три місяці.

Міський голова заявив, що не збирається іти з посади, незважаючи на жодні ініціативи УНП. “Мене це не хвилює, я цього не боявся і не боюся – наші депутати нормальні і знають ситтуацію в місті” – сказав міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *