ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему енерговикористання обговорять на семінарі

|

10-11 лютого у конференц-залі готелю „Гетьман” Спілка громад “Енергоощадні міста” проводитиме всеукраїнський навчальний семінар для керівників органів місцевої влади “Моніторинг та аналіз енерговикористання в системах централізованого теплопостачання міст”. Семінар відбуватиметься за фінансової та організаційної підтримки програми ТАЦІС Європейського Союзу та Асоціації Європейських Муніципалітетів „Energie-Cités“ (Безансон, Франція) – повідомляє керівник інформаційної служби СГ „Енергоощадні міста”.

Програмою дводенного семінару, окрім виступів українських учасників та керівників міста і області, передбачено доповіді-презентації зарубіжних фахівців, зокрема виконавчого директора АЄМ „Energie-Cités“ Жерара Маньєна, менеджера проекту Мартіна Кана (Франція), Вернера Зайфріда (Німеччина), Марека Гаргаса (Словаччина), а також проведення установчих зборів Української Мережі „Енергоефективні Міста“ (УМЕЕМ).

Довідкова інформація: Спілка громад „Енергоощадні Міста” – це добровільна громадська неприбуткова організація, членами якої є головно малі міста України. Заснована у 1999 році. На даний момент об’єднує понад 40 міських рад з усієї України. З 2004 р. Спілка – член Європейської Асоціації муніципалітетів “Energie-Cités”.Метою організації є допомога місцевим органам влади, підприємствам і громадам у вирішенні власних енергетичних проблем шляхом сприяння впровадженню політичних, управлінських та технологічних інновацій у сфері енергетики задля добра людей і природного довкілля. Робота включає проведення навчальних семінарів і тренінгів, присвячених різним аспектам енергоефективності, виконання технічного та економічного аналізу для розробки проектів з енергоефективної модернізації будівель, здійснення практичних демонстраційних проектів, спрямованих на популяризацію в українському суспільстві ідей сталого розвитку енергетики, тощо.

Серед закордонних партнерів організації – Європейська Асоціація муніципалітетів “Energie-Cités”, Польська Мережа “Energie-Cités”, Pomorska Grupa Energetyczna (Польща), Alliance to Save Energy (США), Eneffect та EcoEnergy (Болгарія) та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *