ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО „Наша Україна” не відповідатиме за діяльність нової обласної адміністрації - заява

|

Львівська обласна організація „Наша Україна” повідомляє, що на даному етапі не може брати на себе повну та системну відповідальність за діяльність нової обласної адміністрації, – сказано в заяві обласного осередку партії, прийнятій вчора обласним правлінням партії.

Причиною для такої заяви стала кадрова політика нового голови ЛОДА Петра Олійника. На переконання „нашоукраїнців“, мова про відповідальність могла б іти, якби підхід до кадрової політики ОДА був логічним продовженням тих принципів, які були застосовані при формуванні уряду народної довіри“, – сказано в заяві. Однак новий голова ОДА запропонував інший принцип підходу, який полягає у підборі керівних кадрів з точки зору його власного бачення і потреб.

“Нашоукраїнці“ переконані, що голова ЛОДА має повне право формувати команду так як вважає за потрібне, однак це передбачає його персональну відповідальність за роботу його команди.

Якщо і надалі принципи, запропоновані „Нашої Україною“ не братимуться до уваги, то партія планує повноцінно продовжувати роботу, спрямовану на реалізацію нароблених програм розвитку регіону та „зосередиться на розбудові партійної структури і створенні єдиної партії для участі у виборах 2006 року. Велику частину партійної роботи займатиме діяльність, спрямована на реалізацію нароблених програм розвитку регіону та підтримка діяльності нового уряду, в якому представникам партії доручено реалізовувати великий об`єм роботи“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *