ОСТАННІ НОВИНИ

Обласне управління земельних ресурсів сприяє процвітанню корупції – Петро Коваль

|

Корупція у сфері земельних відносин – тема, яку на сьогоднішньому засіданні Львівського прес-клубу реформ обговорили представники львівської влади, науковці та експерти. Учасники засідання спробували намалювати схему, за якою корупція успішно процвітає на Львівщині, а також запропонували методи боротьби з нею.

На думку експерта Західноукраїнського регіонального навчального центру Петра Коваля, корупція у сфері земельних відносин є цілою державною системою, яка працює всупереч інтересам громадян. Зокрема пан Коваль зазначив, що Львівське обласне головне управління земельних ресурсів свідомо та умисно створює сприятливі умови для зловживань в системі державної служби. “Воно видає низку документів та викладає такі вимоги, виконати які без корупції не можливо”, – наголосив Петро Коваль.

Натомість заступник начальника Львівського головного управління Ігор Кузьмук, пояснив, що своїми документами та розпорядженнями управління намагається допрацювати те, що не передбачено в законодавстві. “Інша справа професійність їх підготовки”,– додав І.Кузьмук.

А на думку кандидата технічних наук, доцента кафедри кадастру територій НУ “Львівська Політехніка” Сергія Хропота, проблема корупції у сфері земельних відносин тісно переплітається з проблемою адміністративно-територіального устрою держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *