ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак зініціював ще один форум

|

Цього року на Львівщині пройде загальнообласний форум керівників органів місцевого самоврядування. З такою ініціативою на засіданні Асоціації місцевих рад „Ради Львівщини“ виступив Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак. „Необхідно обговорити усі нюанси виборчого закону. Чітко розібратися з механізмом проведення виборів до обласних і районних рад. Вже створено робочу групу, яка буде займатися підготовкою проведення форуму“, – зазначив 8 лютого на засіданні Михайло Сендак.

Окрім того, на засіданні було затверджено план роботи Асоціації на 2005 рік. В планах Асоціації на цей рік розробка планів стратегічного розвитку Жидачівського та Самбірського районів, організація та проведення науково-практичної конференції „Місцеве самоврядування в Україні“, цього року мають пройти семінари на теми „Шляхи подолання депресивності територіальних громад та сільська інфраструктура“. Заплановані виїзні засідання правління Асоціації в Пустомитах, Миколаєві та Сколе.

На засіданні Асоціації був присутній Голова ЛОДА Петро Олійник. Голова ЛОДА і голови районних рад обговорили пропозиції районних рад щодо кадрових призначень в районних державних адміністраціях. За словами Петра Олійника, „ще тривають консультації щодо призначення голів районних державних адміністраціїй. У кожний район є кілька кандидатур і найближчим часом буде прийнято остаточне рішення щодо кадрових питань“. Голови районних рад висловили свої пропозиції губернатору з цього приводу і закликали до тіснішою співпраці між виконавчою і представницькою гілками влади, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *