ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович створить у міськраді депутатську групу „Батьківщини“

|

ВО „Батьківщина” планує створити власну депутатську групу у Львівській міській раді. Про це „Контекст-медіа” повідомив голова ВО „Батьківщина”, депутат Львівської міської ради Іван Денькович. „Групу дійсно планується створити, найближчим часом ми її створимо. Я поки що не хочу говорити, хто виявив бажання вступити. Я думаю, буде сесія і ми зачитаємо заявку про створення депутатської групи „Батьківщина” і там будуть вказані прізвище, хто виявив бажання у неї вступити”, ― сказав Іван Денькович.

Іван Денькович наголосив, що бажаючих вступити в цю групу є достатньо, однак не стільки, щоб вона переросла у фракцію.

„Бажаючих є багато. Я цього не приховую. На сесії я виступав і сказав, що поки ті депутати, які були у фракції „Наш Львів” привселюдно не покаються, то включені в партію вони не будуть. Але у цій фракції є багато порядних людей. Крім депутатів із фракції „Наш Львів” є й інші депутати, з тої ж фракції „Наша Україна”, які мають бажання вступити у фракцію „Батьківщина””, ― сказав Іван Денькович.

У Львівській міськраді станом на сьогодні є фракція „Наша Україна” (53 депутати), група „Наш Львів” (31- 20) та група „Разом” (4). Нещодавно Володимир Рудницький оголосив про створення групи „Нова Україна“. Іван Денькович досі був позафракційним депутатом.

Всього у Львівській міськраді 90 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *