ОСТАННІ НОВИНИ

Олекса Гудима ініціюватиме відставку міського голови

|

Львівська обласна організація УНП вимагатиме відставки міського голови Львова Любомира Буняка, та ініціюватиме притання про недовіру йому у разі відмови від добровільної відставки. Про це заявив сьогодні під час прес-конференції народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима.

Прес-конференція відбулася на території ТЕЦ-1, де як повідомив Гудима він розпочинав свій шлях електромонтером, а пізніше, уже в якості заступника керівника „Львівобленерго”, брав участь у передачі ТЕЦ у комунальну власність міста. Не в останню чергу саме з цієї причини, заявив Гудима, йому шкода бачити як навколо цієї структури відбуваються підозрілі речі.

За твердженням О.Гудими, з 2004 року на території ТЕЦ-1 проводиться будівництво парогазової енергоустановки, яку здійснює ТОВ „Компанія „Енергоінвест”. Засновниками компанії виступили ТОВ „Бейлайн Україна (створена у свою чергу британською компанією „Bayline Investments Limited”), яка володіє 50 відсотками акцій і , як стверджує народний депутат, стовідсотково фінансує будівництво, ТОВ „Галнафто-Інвест“, та фізичні особи, які, за словами О.Гудими, є найближчими членами сімей керівників міської ради.

Народний депутат, однак, не зміг представити документальних підтверджень останній тезі, про що чесно й повідомив журналістів. Факт, зрештою, характерний для викривальних прес-конференцій Гудими.

Олекса Гудима повідомив також, що провід ЛОО УНП вимагатиме від члена партії Василя Лозинського піти з посади заступника міського голови.

Уенпісти також ініціюватимуть ухвалу про утворення нового ТОВ для будівництва енергоустановки на ТЕЦ-1, у якому партнером британського інвестора виступила б міська влада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *