ОСТАННІ НОВИНИ

Чорновіл хоче відновити роботу приймальні у Львові

|

За один-два тижні у Львові буде відновлено роботу громадської приймальні народного депутата України Тараса Чорновола – про це повідомив кореспондентові „Галinfo” Тарас Чорновіл. Роботу попередньої довелось припинити через те, що всі три помічники народного депутата з 1 січня 2005 року подали заяви про своє звільнення.

„Вони мені не передзвонили, не повідомили про причини свого звільнення” – зазначив Тарас Чорновіл. Справжньою ж причиною звільнення помічників був політичний тиск на них – вважає народний депутат. Тарас Чорновіл зазначив, що лише в січні до нього надійшло 60 звернень від виборців, однак через відсутність громадської приймальні, він не мав можливості нормально відстоювати інтереси своїх виборців.

Тарас Чорновіл зазначив, що останнім часом через політичний тиск, погрози та напади на своє помешкання у Львові не мав можливості бувати у місті – лише одразу після Нового року на кілька годин заїхав до Львова, а останнє довготривале перебування у Львові мав декілька місяців тому. Попри все „я готовий контактувати з людьми” – запевнив Тарас Чорновіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *