ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ презентували книгу „Церква і соціальна комунікація“

|

Сьогодні в Українському католицькому університеті було презентовано книгу, підготовлену за редакцією Михайла Перуна, – „Церква і соціальна комунікація“. Це перше в Україні видання українською мовою найголовніших документів Української католицької церкви у сфері соціальної комунікації за 1939-2003 роки.

З книги можна довідатися про підходи Церкви до питань кіно, радіо, телебачення, журналістики, реклами, книговидання, аудіовізуальної продукції, комп’ютерної мережі. Тут вміщено папські енцикліки, декрет Другого Ватиканського Собору, документи Папської ради у справах соціальної комунікації та інших інституцій Ватикану, послання Святіших Отців з нагоди щорічного Всесвітнього Дня комунікації, а також документи окремих місцевих церков та єпископських конференцій.

Поряд із громадою Католицького університету на презентації був присутній архієпископ Джон Патрік Фолі – президент Папської ради зі справ соціальних комунікацій, який цими днями приїхав до Львова, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *