ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник змінить всіх голів РДА та заступників обласного голови

|

На посади заступників голови Львівської ОДА та райдержадміністрацій будуть призначені нові люди, заявив сьогодні під час звітно-виборної конференції ЛОК НРУ новопризначений голова Львівської обласної держадміністрації Петро Олійник. “Серед теперішніх керівників є чимало професійних і достойних людей, однак команда Ющенка заслужила вирватися із того кола минулої влади” – сказав він.

Водночас Петро Олійник пообіцяв, що гарантуватиме роботу кожному із тих керівників, які не порушували закон, а щодо порушників, то ними займеться прокуратура. “Це не означає, що ми розпочинаємо полювання на відьом, просто ми мусимо цей вузол розрубати швидко, бо часу розплутувати його немає” – наголосив голова ЛОДА.

Крім того, новий керівник виконавчої гілки влади області запевнив, що нові призначення відбуватимуться прозоро. Завтра зранку в приміщенні обласної адміністрації зберуться всі лідери коаліції “Сила народу” включно із головою обласної ради Михайлом Сендаком і не вийдуть звідти до того часу, поки не буде досягнуто порозуміння щодо усіх керівників районних адміністрацій та заступників голови ОДА.

Водночас Петро Олійник заявив, що нова влада отримала у спадок надскладну ситуацію, оскільки “виграна лише битва, але не уся війна”. “Ми остаточно переможемо тільки вигравши вибори 2006 року, а для цього потрібно показати швидкий результат, щоби люди не розчарувалися у команді нового Президента” – сказав Петро Олійник. За його словами, зараз переможені вже розпочали війну проти нової влади і намагаються її скомпрометувати через ЗМІ.

Петро Олійник зазначив, що уже протягом трьох наступних тижнів буде проведено аудит як обласного, так і районних бюджетів і порушниками закону займатиметься прокуратура. Аналогічно вона займатиметься тими представниками нової влади, які спробують порушити закон – “взяти хабара чи зробити комусь відкат”. Водночас новий голова області пообіцяв, що усі резонансні справи будуть доскіпливо розслідувані, аби не трапилося так, що “сидітимуть стрілочники, а замовники залишаться на волі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *