ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма звинувачує ЛКО НРУ у незаконному фінансуванні

|

Сьогодні ВРУ скерувала до Генпрокурора України запит народного депутата України, члена фракції СДПУ(О) Ігора Шурми щодо перевірки фактів незаконного фінансування ЛКО НРУ та виборчої кампанії Ющенка на Львівщині.

„Неодноразово були кулуарні розмови про те, що Кендзьора фінансує один місцевий олігарх. Проте після того, як ця інформація була публічно підтверджена заступником голови Львівської облради Ігорем Держком, ми звернулися до відповідних органів з проханням розібратися в цьому питанні”, ― повідомив Ігор Шурма „Контекст-медіа”.

Ігор Шурма наголосив, що в його розпорядженні також є факти, які підтверджують фінансування Кендзьора з боку певних бізнес-структур.

„Ми дочекаємося результатів перевірки з боку прокуратури, і якщо вона недобросовісно поставиться до цього, то ми оприлюднимо факти, яке є в нашому розпорядженні”.

3 лютого на прес-конференції Ігор Держко заявив, що нібито на засіданні проводу ЛКО НРУ голова обласної організації НРУ, нардеп Ярослав Кендзьор сам визнав факт того, що отримував кошти від нардепа, члена НРУ Петра Димінського. Останній має безпосереднє відношення до НПК „Галичина” та інших бізнес-структур на Львівщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *