ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Дніпропетровської області перебувають на Львівщині

|

3-5 лютого на Львівщині на запрошення Львівської облради перебуває делегація депутатів Дніпропетровської обласної ради – повідомив заступник голови Львівської облради Тарас Федак. У складі делегації ― 11 депутатів на чолі із заступом голови Дніпропетровської облради. Сьогодні представники місцевого самоврядування Дніпропетровщини працюють у Сколівському районі, зустрічаються з представниками місцевого самоврядування цього раойну.

Завтра, 5 лютого, відбудеться зустріч представників Дніпропетровщини з керівництвом Львівської облради, на якій буде обговорено плани подальшої співпраці.

„Ми обговоримо подальшу співпрацю. Проте ще зарано говорити яке остаточне оформлення вона набуде: чи буде підписаний договір про співпрацю, чи протокол намірів”, ― сказав Тарас Федак.

Тарас Федак наголосив, що у львівських обласних депутатів цього скликання це перший досвід налагодження відносин з колегами в інших облрадах. В подальшому Львівська облрада планує розширювати зв’язки з представниками обласної законодавчої влади в інших регіонах.

Як повідомляло агентство, у грудні минулого року представники депутатського корпусу Львівської облради відвідали з робочою поїздкою у Дніпропетровськ з метою налагодження співпраці у напрямках освіти та культури – повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *