ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівському холодокомбінаті проводять навчання

|

Сьогодні з 9 до 15 години на ВАТ „Львівський холодокомбінат”, що на вулиці Повітряній,2, проводять навчання „Ліквідація надзвичайної ситуації пов’язаної з викидом хімічно небезпечних речовин внаслідок аварійної ситуації на хімічно небезпечному підприємстві” – повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області. Мета навчання – виробити практичні навики в організації управління, взаємодії та застосуванні сил при ліквідації надзвичайної ситуації внаслідок викиду хімічно небезпечних речовин на підприємстві.

До навчань залучено начальників районних (міських) відділів МНС України в Львівській області, аварійно-рятувальні підрозділи МНС м. Львова, чергові сили служб ЦО м.Львова, керівництво та парцівників ВАТ „Львівський холодокомбінат”.

Теоретична частина навчання розпочнеться о 9-й годині в приміщенні Головного управління МНС України в Львівській області (м. Львів, вул. Підвальна,6). Присутнім буде доведено стан загальної хімічної обстановки на території Львівської області. Окрім того, буде проведено аналіз виникнення та перебігу надзвичайних ситуацій пов’язаних з виливом (викидом) хімічно небезпечних речовин на території області за останніх 10 років. Практичні заходи почнуться о 12 годині на території ВАТ „Львівський холодокомбінат“.

Згідно легенди навчань в одному із цехів підприємства сталося пошкодження трубопроводу з якого вилилося дві тони рідкого аміаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *