ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати“ перемогли в липецький „Металург”

|

У контрольному поєдинку на тренувальних міжсезонних зборах у Туреччині львівські „Карпати“ перемогли клуб першої російської ліги „Металург“ (Ліпецьк) з рахунком 1:0, – повідомив начальник прес-служби ФК „Карпати“ Юрій Назаркевич.

Упродовж усього матчу ініціативою володіли львівські футболісти. На 37-й хвилині матчу, скориставшись неузгодженими діями суперника у власному штрафному майданчику, Максим Фещук відкрив рахунок. Ще в першому таймі той же Фещук виходив один на один з голкіпером „Металурга“, проте оформити „дубль“ у матчі йому так і не вдалося.

У другому таймі реальний шанс подвоїти рахунок мав Руслан Платон. Проте спочатку він не використав вихід сам на сам з голкіпером суперників, а на 80 хвилині після його удару м’яч влучив у поперечину воріт „Металурга“.

За інформацією Ю.Назаркевича, поєдинок проходив у дуже жорсткій боротьбі. Результатом цього стали мікротравми Миколи Лапка та Олега Веприка, котрих довелося замінити.

Це уже третя перемога львівської команди у тренувальному циклі. Заключний поєдинок на цих турецьких зборах львів’яни проведуть шостого лютого проти дебютанта першої російської ліги ФК „Чкаловець“ (Новосибірськ), а наступного дня „Карпати“ повернуться до Львова, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *