Через таке формування кадрів може повстати локальний майдан – Юрій Шухевич

|

Зважаючи на те, що на місцевих рівнях вже почалася „відверта купівля посад” представник громадської ради, голова ПО „Галицький вибір” Юрій Шухевич наголошує, ща вони не зупиняться і не перестануть вимагати, аби формування кадрів пройшло прозоро. Інакше – може знову повстати майдан, щоправда локального рівня. „Вже йде відкрита купівля посад. Претенденти дають гроші не лише Олійникові, щоби бути біля нього, але й тим, хто претендує на квоти” – наголосив Ю. Шухевич.

Водночас, Шухевич наголосив, що проходить ніби віртуальний розподіл посад, коли навіть люди, яких начебто мають призначити, вже підшукують собі кадри. „Якщо так станеться і будуть такі призначення, то ми не змиримося. Будемо говорити про минуле цих людей, коли, за що і від кого вони брали хабарі (бо там йдуть явні хабарники), чим займалися но революції” – наголошує Шухевич. До речі, він стверджує, що така ситуація не лише на Львівщині, подібний перерозподіл влади відбувається і в інших регіонах.

Позицію громадської ради Ю. Шухевич пояснив тим, що Ющенко не може знати про те, що робиться у всій Україні і знати всіх людей, які претендують на посади. Проте, питати будуть з нього і звинувачувати також будуть Ющенка. „Така пляма може лягти на Ющенка” – наголосив Шухевич.

У заяві, які підготували представники Громадської ради наголошено, що формування влади на Львівщині має відбуватися прозоро з обговоренням кандидатур. Мають бути створені професійні конкурсні комісії з позапартійних спеціалістів, які розглядатимуть подані претендентами заяви. Кандидатів на відповідні посади відбиратимуть за критеріями: вища освіта, вік не менше 30 років, досвід роботи на керівній посаді, патріотизм, націоналізм, чесність, прорядність.Також потрібно вказувати майновий стан, тривалість проживання на Львівщині та навики володіння сучасними технічними засобами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *