ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак хоче, аби порушення під час виборів розслідувала Генпрокуратура

|

Сьогодні Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак зустрівся з генеральним прокурором України Святославом Піскуном. Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, тема розмови стосувалась порушень чинного законодавства під час президентських виборів на Львівщині .

Михайло Сендак зазначив під час розмови, що під час першого і другого туру голосування високопосадовці Львівщини зловживали службовим становищем, було вчинено багато протизаконних дій та проінформував генпрокурора про те, що у Львівській обласній раді працює тимчасова комісія, яка вивчає усі факти порушень і незабаром з’являться остаточні висновки комісії. “Я звернувся до Святослава Піскуна з проханням, аби Генпрокуратура України розслідувала усі факти порушень. Ми вже готуємо відповідний лист до Генпрокуратури. Найбільше зловживань було вчинено керівниками силових структур, регіональної митниці та деяких підприємств. „, – зазначив Михайло Сендак.

Окрім того, Михайло Сендак обговорив зі Святославом Піскуном ті кримінальні справи, які було відкрито проти нього. „Я виграв суди і вважаю, що усі кримінальні справи проти мене були політичним замовленням. Безпосередньо і Олег Сало, і Сергій Медведчук повинні нести за це кримінальну відповідальність“ – цитує слова М.Сендака прес-служба Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *