ОСТАННІ НОВИНИ

Опозиційний Шурма підтримує кандидатуру Олійника і не хоче Сендака

|

„Завтра, 3 лютого, у парламенті буде представлено нового губернатора Львівщини – Петра Олійника“, — заявив Західній інформаційній корпорації народний депутат України, секретар ЛОО СДПУ (О) Ігор Шурма. Зі слів Ігоря Шурми, „в разі позитивного голосування у Верховній Раді за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду Прем’єр-міністра України, у парламенті відбудеться представлення нових губернаторів усіх областей держави. Мені достеменно відомо, що Львівщину очолить Петро Олійник.

Таке рішення Віктора Ющенка я вважаю правильним, оскільки саме керівник його обласного виборчого штабу за моральними та професійними якостями є оптимальною кандидатурою на посаду голови Львівської ОДА. Ні Михайло Сендак, „відомий“ в області завдяки квартирній справі, розвалу Дрогобицького АТП та низці інших зловживань; ні Степан Сенчук, бурхлива діяльність якого була свого часу „оцінена“ певною кількістю кримінальних справ; ні інші „достойники“, котрі у „боротьбі“ за посади показали своє справжнє „демократичне“ обличчя, не мають, передусім, морального права претендувати на владні посади.

Я вважаю, що після останніх конфліктів в області вони повинні піти з політики, бо своєю присутністю вони лише компрометують нову владу та громаду Львівщини“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *