ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові експонуватимуть „Мистецтво вільного світу”

|

З 4 по 18 лютого у Львові проходитиме міжнародна виставка „Мистецтво вільного світу” . Умовна назва мистецької акції, автором якої став відомий український художник з міста Городка на Львівщині Роман Опалинський – Вільна Україна у вільному світі. Буде представлено твори художників Польщі, Франції, Англії, Словаччини, Німеччини, Японії та Мексики. У властивій кожному з митців манері, із збереженням національних, культурно-етнічних, особистісних рис будуть виконані і представлені українському глядачеві мистецькі твори різних жанрів, технік і напрямів, об`єднуючою для яких обрано ідею Свободи Людини, Свободи Народу – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В основі акції персональна виставка митця Романа Опалинського, який упродовж багатьох років у своєрідній авторській техніці працює над темами історії і сучасності України. Його виставку буде доповнено творчими працями його колег-художників – розповів мистецтвознавець, професор кафедри історії і теорії мистецтва Львівської національної академії мистецтв Ігор Голод.

До речі, завтра відбудеться зустріч журналістів з Романом Опалинським та митцями, де про акцію розповідатимуть детальніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *