ОСТАННІ НОВИНИ

239 кг нарктотичних речовин вилучила міліція під час відпрацювання

|

Понад 239 кілограм наркотичних засобів та психотропних речовин вилучили з незаконного обігу правоохоронці під час оперативно-профілактичного відпрацювання Львівщини щодо протидії наркозлочинності, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Працівники міліції виявили три підпільні лабораторії, де виготовлялися наркотики, а також ліквідували 14 наркокубел.

За даними заступника начальника УМВС України у Львівській області, полковника міліції Ігоря Цікала, під час цієї операції було виявлено 237 фактів незаконного обігу наркотичних речовин, а за незаконні операції з наркотиками затримано 247 осіб.

Під час відпрацювання оперативники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Львівщини затримали організовану злочинну групу, учасники якої займалися заготівлею та збутом наркотичної сировини в особливо великих розмірах. До складу цієї групи входило 6-ро осіб. Приїхавши з Радехівщини до Львова, вони привезли з собою у мішках понад 80 кілограм меленої макової соломки, яку збиралися реалізувати. Затримали зловмисників „на гарячому” – якраз тоді, коли вони намагалися збути злочинний товар.

Загалом, із вилученої у них макової соломки можна було б отримати приблизно 28 тисяч доз наркотику – екстракційного опію на суму понад 300 тисяч гривень. Порушено кримінальну справу. Розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *