ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Папської ради у справах соціальної комунікації приїде до Львова

|

На запрошення Глави Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Любомира Кардинала Гузара протягом 4-9 лютого у нашому місті перебуватиме Архієпископ Джон Патрік Фолі, президент Папської ради у справах соціальної комунікації, – повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.

У Львові Архієпископ Фолі проведе низку зустрічей, семінарів, а також виголосить доповіді. Зокрема, 5 лютого об 11 годині він виступить перед семінаристами Львівської духовної семінарії Святого Духа із доповіддю „Священик та соціальна комунікація”. Того самого дня, після обіду, відбудеться зустріч із представниками католицьких ЗМІ. Загальна тема діалогу: “Роль засобів масової інформації у Церкві: медіа та євангелізація в сучасному світі”. На цій зустрічі особлива увагу звернуть на релігійні ЗМІ в Україні.

Ще одну доповідь президент Папської ради 7 лютого перед студентами Українського католицького університету. Її тема: “Комунікація як спосіб життя”. У рамках зустрічі запланована презентація книги „Церква і соціальна комунікація”, яку нещодавно перекладена українською мовою.

Восьмого лютого о 16 годині у коференцзалі УКУ Джон Патрік Фолі зустрінеться із представниками місцевих ЗМІ та видавництв. Тема: “Комунікація на службі порозумінню між людьми”. У рамках зустрічі відбудеться презентація Папського послання до Дня соціальної комунікації 2005 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *