ОСТАННІ НОВИНИ

Андрій Шкіль не зобов`язаний давати звіти вождьку соціалістів - прес-служба

|

Прес-секретар народного депутата України Андрія Шкіля оприлюднив заяву з приводу виступу по Львівському обласному радіо керівника Львівської обласної організації СПУ Євгена Таліпова.

Наводимо заяву повнотекстово:

„26.01.05 в ефірі Львівського обласного радіо з вуст вождя львівських соціалістів прозвучали закиди в бік народного депутата Андрія Шкіля щодо його діяльності на своєму виборчому окрузі.

З даного приводу хочемо заявити, що народний депутат України Андрій Шкіль, який є одночасно головою всеукраїнської політичної партії УНА-УНСО, не зобов`язаний давати звіти вождьку соціалістів. Про свою діяльність він звітує виборцям даного округу і тільки вони можуть належно оцінити його роботу.

Хочемо зазначити, що з ініціативи народного депутата протягом останніх трьох років з державного бюджету ведеться фінансування будівництва об`єктів соціально-культурного значення, газифікація сіл. Скажімо 17 січня цього року Андрій Шкіль був присутнім у м.Городок на урочистому відкритті школи, будівництво якої було завершено саме завдяки старанням і наполегливості народного депутата. У всіх трьох райцентрах виборчого округу №121 є громадські приймальні, в яких проводиться прийом громадян народним депутатом або його помічниками-консультантами. В цих приймальнях вирішуються особисті проблеми виборців. Також на окрузі постійно організовуються публічні зустрічі Андрія Шкіля з виборцями.

Прес-секретар

народного депутата України Андрія Шкіля

Руслан Куян ”, повідомляє „Вголос“

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *