ОСТАННІ НОВИНИ

У Стебнику до оплачуваних робіт залучили 300 безробітних

|

За 2004 рік до тимчасової форми зайнятості Стебницьким міським центром зайнятості було залучено понад 300 безробітних, повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації з посиланням на Стебницткий міський центр зайнятості.

Фахівці служби зайнятості регулярно інформують своїх клієнтів про таку форму тимчасової зайнятості, як оплачувані громадські роботи, розповідають, де саме можна взяти в них участь, яку необхідно буде виконувати роботу. За цей час до тимчасової форми зайнятості Стебницьким МЦЗ було залучено понад 300 безробітних, з них 203 жінки, 89 осіб віком до 28 років та 60 молодих осіб, котрі вперше шукають роботу.

Понад 50 безробітних працювали у дитячих установах Стебника, допомагаючи у ремонті приміщень та впорядкуванні території дошкільних закладів. Також упродовж року 254 особи доглядали у лікарні за хворими, а також допомагали ремонтувати приміщення.

Цьогоріч планується залучити до участі у громадських роботах понад триста осіб. На разі вже укладено чергову угоду з міською лікарнею, оскільки знову потрібна допомога безробітних у догляді хворих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *