ОСТАННІ НОВИНИ

Визначили кращі міста та райони області

|

За рейтинговою оцінкою діяльності керівництва міст обласного значення за перше півріччя 2004 року перше місце посів Стрий, на другому – Львів, а на третьому – Червоноград.

Серед районів області першість отримала Радехівщина. За нею – Сокальщина та Жовківщина.

Такими були підсумки рейтингової оцінки роботи РДА у 2004 році, що були оприлюднені сьогодні під час наради в обласній адміністрації, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич, який головував на цьому заході розповів, що рейтинг кожної адміністративної території визначався передусім за чотирма параметрами: виробничі та соціально-економічні показники, гуманітарна сфера і виконавча дисципліна. Він також зауважив, що не можна стверджувати, що оцінювання за згаданими показниками є досконалим, тому в майбутньому новопризначений склад ЛОДА вирішуватиме чи залишати його.

Богдан Матолич відзначив, що у минулому році спостерігалося невиконання у першу чергу планових показників. Крім цього, були виявленні недоліки у засвоєнні коштів – усі невикористані кошти повернулися до державного бюджету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *