ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівобленерго” домовилося з відомствами-боржниками

|

ВАТ „Львівобленерго” не обмежуватиме постачання електричної енергії відомчим будинкам, якщо відомства-боржники дотримаються своїх обіцянок сплатити частину боргу вже сьогодні, 24 січня 2005 року. Як повідомляє відділ корпоративних зв’язків, така домовленість є наслідком тристоронньої зустрічі у міській раді, яка відбулася 21 січня 2005 року. На нараді були присутні представники ВАТ „Львівобленерго” та переважної більшості відомств, що мають на своєму балансі житлові будинки.

Із кожним відомством досягнуто персональної домовленості щодо сплати частини боргу. Приміром, ЖЕК ВАТ „Концерн-Електрон“ взяв на себе зобов’язання сьогодні оплатити поточне споживання електроенергії, а до кінця місяця частково реструктуризувати старий борг. Подібні зобов’язання взяли на себе ЖКК АТ фірми „Галбуд“, ДП „Очерет“ ВАТ „Маяк“, ЖЕД „Львіволсільбуд“ та інші.

Сьогодні зранку деякі відомства (ЖКК АТ фірми „Галбуд“, ЖЕД „Львіволсільбуд“ та інші) вже надіслали факсом документи, що підтверджують оплату, тобто дотрималися свого слова. У свою чергу ВАТ „Львівобленерго” не обмежуватиме електропостачання житловим будинкам цих відомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *