ОСТАННІ НОВИНИ

Сендак готовий підписати звернення до Ющенка з проханням поновити на посадах голів РДА Комара, Янишина, Шмигельського та Романіва

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак готовий підписати звернення до Ющенка з проханням поновити на посадах голів РДА Комара, Янишина, Шмигельського та Романіва. Про цей він заявив західній інформаційній корпорації.

„Я готовий підписати звернення до президента України Віктора Ющенка з проханням поновити на посадах голів Жовківської, Кам’янка-Бузької, Дрогобицької та Сколівської райдержадміністрацій депутатів Львівської обласної ради Петра Комара, Ярослава Янишина, Володимир Шмигельського та Василя Романіва“, – сказав голова Львіської обласної ради.

За словами М.Сендака, Віктор Ющенко сказав, що усі, хто був звільнений внаслідок політичного переслідування, будуть поновлені на своїх посадах, а Петро Комар, Ярослав Янишин, Володимир Шмигельський та Василь Романів були звільнені саме внаслідок політичного переслідування. Хоча питання їх поновлення ще не обговорювалося у раді, і вони не зверталися з цього приводу до голови обласної ради.

У середу або в четвер – 27-28 січня – відбудеться засідання президії Львівської облради. “Якщо це питання постане, будемо його вирішувати. Я особисто готовий підписати звернення до президента Ющенка з проханням поновити на посадах голів Жовківської, Кам’янка-Бузької, Дрогобицької та Сколівської райдержадміністрацій депутатів Львівської обласної ради Петра Комара, Ярослава Янишина, Володимир Шмигельського та Василя Романіва. Оскільки вони були звільнені за те, що виступили проти входження України у ЄЕП. Тим паче, що райони, якими керували вищеназвані депутати, значно піднялися, входили в першу десятку Львівщини. Вони мають моральне право, якщо самі захочуть, повернутися на свої посади“, – наголосив Михайло Сендак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *