ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Винник не зареєстрував ініціаторів свого відкликання

|

Міський голова Винник Сергій Уваров відмовив в реєстрації ініціативній групі з проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень депутатів міської ради та міського голови. Про це „Контекст-медіа” повідомила член УРП „Собор” Леся Яросевич.

„Ми отримали відмову у вигляді цілої петиції, в якій було вказано, що нібито міський голова не порушував нікого закону, а недовіру нібито йому висловлено не громадою, а тільки членами ініціативної групи”, ― розповіла Леся Яросевич.

17 січня члени ініціативної групу, у свою чергу, подали на це рішення міського голови Винник позовну заяву до місцевого суду Личаківського району Львова , в якій вимагають визнати незаконною відмову міського голови Винник зареєструвати ініціативну групу з проведення референдуму. Дату судового засідання наразі ще не визначено.

Як повідомляло агентство, 17 грудня 2004 року збори громадськості міста Винник прийняли рішенні про створення ініціативної групи з проведення референдуму за дострокове припинення повноважень міського голови та депутатів міськради.

Громада Винник ставить у провину міському голові та депутатам міської ради зловживання службовим положенням.

12 грудня громада міста звернулась до міського голови Львова, обласної ради та прокурора з проханням утворити спеціальну комісію із розслідування і доведення фактів протизаконної діяльності міського голови та депутатів міськради Винник.

Сергій Уваров обраний міським головою Винник у грудні 2002 року. Будучи міським головою Винник вступив до Партії регіонів. Після другого туру президентських виборів, у листопаді вийшов з її лав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *