ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін видав розпорядження про святкування 750-років Львова

|

Кабінет Міністрі України 14 січня видав розпорядження „Про відзначення 750-річчя заснування Львова”. Згідно розпорядження, утворено Організаційний комітет на чолі з в.о. прем’єр-міністра України Миколою Азаровим.

Затверджено заходи, пов’язані із підготовкою та відзначенням ювілею заснування Львова. Міністерству фінансів доручено передбачити під час складання проектів Держбюджету на відповідні роки Львівській міській раді асигнування за окремою бюджетною програмою для здійснення заходів.

Кабмін також рекомендував Львівській облдержадміністрації та міській раді передбачити починаючи з 2005 року видатки з місцевих бюджетів, а також залучати інші джерела для здійснення затверджених цим розпорядженням заходів.

До складу Оргкомітету також увійшли голова Держбуду Валерій Череп (заступник голови Оргкомітету), міський голова Львова Любомир Буняк, міністр культури і мистецтва Юрій Богуцький, голова Укравтодору Іван Вужинський, міністр економіки та з питань європейської інтеграції Микола Деркач, міністр науки та культури Василь Кремень, міністр Юстиції Олесь Лавринович, заступник міністра фінансів Анатолій Мярковський, президент НАН України Борис Патон, міністр охорони здоров’я Андрій Підаєв, міністр охорони навколишнього середовища Сергій Поляков, міністр з питань НС Григорій Рева, голова Держжитлокомунгоспу Григорій Семчук, заступник голови НБУ Олександр Шлапак, голова Держкомтелерадіо Іван Чиж.

Розпорядження Кабміну„Про відзначення 750-річчя заснування Львова” видано у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України постанови від 22 червня 2004 р. „Про заходи щодо підтримки соціально-економічного розвитку міста Львова у зв`язку з 750-річчя заснування“, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *