ОСТАННІ НОВИНИ

Науковий семінар розглянув проблеми дітей з порушенням зору

|

Всеукраїнський науково-практичний семінар на тему “Педагогічні аспекти фізичної реабілітації дітей з глибокими порушеннями зору” проведено з 10 до 12 січня на базі навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору “Левеня”, повідомила заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Богдана Біляк.

За словами Богдани Біляк, у науково-практичному семінарі взяли участь представники Міністерства освіти і науки України Галина Лобайчук, головний спеціаліст відділу дошкільної, початкової та спеціальної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Людмила Дробот, завідувач відділу корекційної освіти науково-методичного центру, директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Марія Барна, спеціалісти лікувальної фізкультури та ритміки спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів для дітей з вадами зору України (40 осіб).

На засіданнях семінару розглядалися питання щодо програмного забезпечення Державного стандарту початкової загальної освіти для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку, перспективного моделювання професійних якостей тифлопедагога загальноосвітніх навчальних закладів, у яких навчаються діти з глибокими порушеннями зору, науково-методичні засади теорії корекції вад психофізичного розвитку у дітей англійського фізіотерапевта В. Шерборн. Матеріали семінару друкуватимуться в газеті „Основа”, Інформаційному Віснику Головного управління освіти і науки облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *