ОСТАННІ НОВИНИ

Облдержадміністрація взялася за реформування ЖКГ

|

Робоча нарада щодо виконання програм реформування житлово-комунального господарства області відбулася сьогодні у Львівській ОДА. Головував на нараді в. о. голови Львівської ОДА Богдан Матолич. На нараді були присутні заступники голів міст та РДА, керівники та заступники профільних управлінь.

На початку листопада минулого року відбулася зустріч керівництва ОДА з представниками місцевої влади, на якій було домовлено, що до кінця 2004 року більшість проблем у житлово-комунальному господарстві області буде вирішено. Проте, за словами Б. Матолича, впродовж року більшість звернень та скарг громадян Львівщини до Львівської ОДА стосувались саме житлово-комунального господарства.

Б. Матолич зазначив, що „незабаром на сесії Львівської обласної ради буде ухвалено бюджет на 2005 рік. Не знаю, з якими очима ми подамо всі пропозиції по житлово-комунальному господарству, коли у 2004 році по трьох програмах, які передбачали забезпечення цієї сфери життя, не були повністю використані кошти. Так, за цими трьома програмами залишилися невикористаними 704 тис. грн. А після цього ще нарікати на проблеми у житлово-комунальному господарстві!“.

Б. Матолич заявив, що протягом десяти наступних днів керівництво кожного міста та району повинно підготувати та подати (до 20 січня) розрахунки відповідних витрат на розгляд облради, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *