ОСТАННІ НОВИНИ

Претендента на посаду прем’єра оголосять за кілька днів

|

Віктор Ющенко заявив, що кандидатура майбутнього прем’єр-міністра буде відома вже за кілька днів. За його словами, зараз працює група, яка розглядає кількох претендентів, але їхні прізвища він наразі не назвав. Про це В. Ющенко повідомив сьогодні під час спільної прес-конференції з Президентом Грузії Михайлом Саакашвілі на гірськолижному курорті Тисовець Львівської області.

Окрім цього Ющенко зазначив, що одним з головних завдань нової влади буде боротьба з корупцією, а відтак, в Україні на місцях з’являться нові імена. „Ми робимо ставку на нові імена”, – сказав Ющенко. Він зазначив, що ці люди мають бути професіоналами і патріотами. Ющенко вважає, що такий підхід дасть можливість того, щоби влада „не бавилась з корупцією”.

Щодо посад в уряді, то Ющенко заявив, що вони будуть розприділені відповідно до попередніх домовленостей та квот. А щодо обласного рівня, Ющенко сказав, що робитиме ставку на вихідців з цих регіоні, проте вони повинні мати довіру серед місцевого населення.

Ющенко і Саакашвілі підписали, так звану, карпатську декларацію лідерів України та Грузії, у якій говориться, що народи України та Грузії показали всьому світові, що свобода і демократія, воля народу і справедливий вибір є набагато сильнішими від державної машини, якою б сильною ця машина не була. Вони також довели що антинародний режим не в стані зупинити реалізацію насущних прав народу-суверена – говориться у декларації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *