ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати“ проводять перший зимовий збір

|

На перший зимовий збір львівських “Карпат” прибуло 28 футболістів, – повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник прес-служби ФК “Карпати” Юрій Назаркевич.

За інформацією Юрія Назаркевича, поки що команду не залишив жоден гравець. Зокрема, польський голкіпер Мацей Налєпа та білоруський півзахисник Аляксєй Сучков наразі залишаються в “Карпатах”, незважаючи на велику кількість чуток в українських ЗМІ про їхній перехід в інші клуби. За словами Юрія Назаркевича, захисник Віктор Бровченко, який виявив бажання в міжсезоння підшукати собі іншу команду, зателефонував в офіс клубу і зазначив, що хотів би й надалі тренуватися з “Карпатами”. Хоча досить ймовірно, що в зимове міжсезоння Бровченко таки знайде собі іншу команду. Новачків у клубі поки що немає, але, як повідомив Юрій Назаркевич, на перегляді в “Карпатах” перебуває вихованець львівського футболу, гравець запорізького “Металургу” 28-річний Микола Лапко.

За словами Юрія Назаркевича, перший з трьох зборів команди триватиме з 3 до 20 січня і пройде на клубній базі львівського клубу в Брюховичах. Жодного спаринг-матчу під час цього збору не проводитиметься. Основна мета збору, як зазначив Юрій Назаркевич, – фізична підготовка гравців команди. Під час цих зборів ФК “Карпати” не проведуть жодного контрольного тренувально-підготовчого матчу. Одразу після цього, з 21 січня до 7 лютого, команда проведе свої збори в турецькому місті Анталія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *